+

Info

29.12.14

Kort fortalt det du trenger for en komplett festivalopplevelse på Skral Festival.

Aldersgrenser

For å besøke Norges koseligste festival kan du enten kjøpe et dagspass (til tirsdag eller onsdag) eller et todagerspass. 

Det er ingen aldersgrense på festivalen, men for å kjøpe/nyte alkohol må du overraskende nok være 18 år. I år vil du kunne få skjenkebånd av noen hyggelige vakter i krysset inn Groosveien. Disse gir deg mer enn gjerne et skjenkebånd så lenge du HUSKER LEGITIMASJON.
I krysset finner du også andre telt med mulighet for å få festivalbånd, kjøpe cashless (nytt betalingsystem på Skral), billett til festival mm. 

Festivalen aksepterer følgende: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Skral festival står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

Camp: 18år.
Festivalområdet på Groos: Fri aldersgrense.
Gratis for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.
Skralklubb: Café Galleri, 20år.

Betalingsmåte(r) - SkralKapital

På festivalområdet benytter vi betalingsløsningen Cashless.

Fyll på cashless 

Sparebanken Sør Grimstad

Fredag 08. juli Kl. 09.00-15.00

Mandag 11. juli Kl. 09.00-15.00

Tirsdag 12. juli Kl. 09.00-15.00

Onsdag 13. juli Kl. 09.00-15.00

 

På Turistkontoret

Fredag 08. juli Kl. 11.00-22.00

Lørdag 09. juli Kl. 10.00-18.00

Mandag 11. juli Kl. 10.00-18.00

På Groos (veikrysset Vesterled/Groosveien)

Tirsdag 12. juli Kl. 10.00-22.00

Onsdag 13. juli Kl. 10.00-22.00

35 påfyllingsstasjoner vil bli strategisk plassert i og utenfor hovedområdet (i krysset inn ved Groosveien og hos Sparebaken Sør i Grimstad). Stasjonene fungerer akkurat som en minibank og er derfor ubemannet. Men vi vil ha flinke folk som kan svare på spørsmål om du har noen, bare husk å rekk opp hånden. Kortene vil koste 50kr, -det er for å dekke inn utgifer i forbindelse med produsering av kortene. Kortene benyttes enkelt og problemfritt for mat, drikke eller andre salgsvarer på området og på Tunnelen. Så ta gjerne med kort eller cash, men disse byttes altså inn i festivalens egen valuta.

Cashlessløsningen er et samarbeid med Sparebanken Sør Grimstad. 

For å refundere det du har igjen etter festival trenger du bare å spørre om en refunderingskode som du kan bruke på nettsidene til Cashless. Glemte du å få koden på festivalen? Null stress. Stikk bare innom Sparebanken Sør i Grimstad inntil en uke etter festivalen for å få koden der. 
Du kan også besøke en annen festival som bruker Cashless-systemet og bruke pengene dine der, selv om det står Skral på kortet.

Billettpriser

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster.

Festivalpass: 1340,- eks avgift kan kjøpes her 

Dagspass tirsdag: 895,- eks avgift kan kjøpes her

Dagspass onsdag: 895,- eks avgift kan kjøpes her

Sjekk program og spilletider her

Camp: Du trenger Camppass for å komme inn på campen, og teltpass for å sette opp telt. Er dere fire venner på ett telt blir det altså fire camppass og ett teltpass. Teltpass kommer opp som mervalg når du kjøper campingpass. Det er 18årsgrense på campen og du må ha todagerspass for å komme inn. Campbillett og telt kan kjøpes her.

 

Gratis inngang til festivalområdet på Groos for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.

Det gis gratis inngang ved visning av gyldig ledsagerbevis. 

 

Inngangen til festivalen og innløsing av bånd finner sted i veikrysset Groosveien og Vesterled:

 

Bransjeakkreditering

Klikk her for å søke om bransjeakkreditering. Svar så godt og utfyllende du kan på så mange spørsmål som mulig, dette gjør det enklere for oss å gi et raskt og godt svar.

Båt

Vi ønsker deg velkommen til Skral pr. båd (eller båt som østlendingene sier). Grimstad gjestehavn er stedet du setter båten. Gjestehavna er midt i sentrum av Grimstad, med en hyggelig cafe like ved siden av. Det er kun ett steinkast til alle klubbene og en liten gåtur til Groos. 

Havnevertene kan kontaktes på tlf. 48 03 98 28 eller VHF kanal 12.

Gjestehavnen har alle nødvendige fasiliteter.

Camp

Campen er kun tilgjengelig for gjester som har kjøpt campbillett(med eller uten teltplass) og som har todagerspass. Nytt i år er at du kan kjøpe campbillett som gir tilgang til campen, og velge om du ønsker teltplass eller ikke. Campebillett koster 360,- eks avgift for hele perioden og 15,- eks avgift for teltplass. Campen åpner kl. 14.00 mandag 10. juli og stenger kl. 14.00 torsdag 13. juli. 
Eks: Om dere er en gjeng på 4 stykk som skal bo i ett telt på den fineste festivalcampen Norge har å tilby, så trenger dere 4 campbilletter og 1 teltpass. Teltpasset kommer opp som et valg når dere kjøper campingpass på Ticketmaster.
Campen er for de som vil ha den ultimate festivalopplevelsen. Campbillett er for deg som skal bo eller oppholde deg på campen under Skral festival. Med campingbillett så kan du starte vorspielet allerede dagen før selve festivalen åpner, og kose deg med god stemning, rett ved vannet.

Campingbilletter kommer opp som et eget alternativ på ticketmaster, som du finner her

Det er dessverre ikke muligheter for å sette opp partytelt, lavvo, parkere campingbiler eller ta med seg eget tubaorkester. Det er heller ikke lov å grille utenfor oppsatte grillplasser. Glassflasker er helt forbudt på hele festival- og campområdet.

Det er 18årsgrense på campen og du må ha todagerspass for å komme inn. Vi godtar postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Husk legg!

Dyr

Dyr er dessverre ikke tillatt på festivalområdet. Dette er både av hensyn til våre frivillige, andre gjester og ikke minst til dyrene selv.

Film & fotoregler

Det er selvfølgelig lov å ta en selfie eller to (og del dem gjerne med emneknaggen #skralfestival #skral), men profesjonelle kamera tillates ikke. For å få tillatelse til foto til profesjonell bruk ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Handlegada

Som i fjor så sprer vi handlegada ut over hele området med blant annet en dedikert vinbar og dedikert ølbar. Dette for å tilfredstille de som er rett over gjennomsnittet glad i vin og øl.

 

I tillegg til å tilfredstille kresne festivalfolk så bidrar dette til å lette køene som tidvis oppsto tidligere. Her er årets bukett med hyggelige, fine og flotte aktører:

 

Aktører for årets festival kommer. 

 

 

Handicap

Vi godtar ledsagerbevis. Området er tilrettelagt for rullestolbrukere. Fra eget innslipp for rullestolbrukere og frem til handlegada er veien asfaltert. Gada er i umiddelbar nærhet til begge konsertområdene med god høydeforskjell, så utsikten skal være god.

Klubb

Trodde du moroa sluttet kl. 0100? Da må du tro om igjen! Vi flytter oss simpelthen ned til sentrum! 

For å komme inn på klubben må du være gammel nok. SÅ HUSK LEGITIMASJON.


Klubb i år er:

Café Galleri (20 år).

Billetter til Galleri kjøpes i døra og koster 100/150, avhenger om du har todagerspass eller ikke.

 

 

 

 

Narkotikum og andre lurium

Det er absolutt nulltoleranse for noe som helst bruk av narkotika på Skral Festival. Politiet er tilstede og det samme vil våre egne vakter være. Bruk av ulovlige stoffer fører til utestengelse fra området.

SkralApp

Vi har en egen SkralApp som du kan laste ned til din smarte telefon. Her kan du holde deg oppdatert på det siste fra festivalen. Du finner bl.a. spilletider, artistinfo og kartoversikt. Du finner også SkralFlørtal som kan by på ord og uttrykk som muligens kan gjøre oppholdet på Norges koseligste festival ekstra koselig?

 

Get it on Google Play

Parkering

LANGTIDSPARKERING

Gamle Høgskolen i Agder (HiA)
Fra mandag - torsdag er det mulig å parkere gratis på gamle HiA, se gjerne app for kartoversikt. Adresse: Grooseveien 36. Avstand: Ca. 10 minutters gange til festivalområdet. 

Link til google maps. 

Parkeringshuset Arresten
Grimstads nye parkeringshus "Arresten" ligger i sentrum. Det er 306 plasser totalt. Ladeplasser for El-bil er tilgjengelig, samt sykkelparkering. Ca. 20 minutters gange til festivalområdet.

Link til google maps. 


Presseakkreditering

Relevant presse kan søke om pressepass. Husk å krysse av for fotopass hvis det ønskes.

Klikk her for å komme til presseakkrediteringen.

Overnatting

Vi har camp som du kan lese om lengre opp på siden, men vi kan også anbefale overnatting på flere av byens overnattingssteder, f.eks: 

 

Bie Camping:

Avstand til Skral: 3,4 kilometer

Avstand til sentrum: 1,2 kilometer

Web: www.bieapart.no

Tlf: 37 04 03 96

 

Marivold camping:

Avstand til Skral: 10,5 kilometer. 1 nm med båt

Avstand til sentrum: 8,3 kilometer, 1 nm med båt

Web: www.marivoll.no

Tlf: 37 25 70 50 

 

Morvigsanden camping: 

Avstand til Skral:3,9 kilometer. 3 nm med båt

Avstand til sentrum: 5,7 km. 4 nm med båt

Web: www.morvigsanden.no

Tlf: 99 40 34 12

 

 

Grimstad hotel: 

Avstand til Skral: 2,2 kilometer

Avstand til sentrum: 450 meter

Web: www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Grimstad/Grimstad

Tlf: 37 25 25 25

 

 

Strand hotel:

Avstand til Skral: 8,9 kilometer, 4nm med båt

Avstand til sentrum: 7,2 kilometer. 3 nm med båt

Web: www.strandhotelfevik.no

Tlf: 37 25 00 00

 

Vertshuset kro:

Avstand til Skral: 2,2 kilometer

Avstand til sentrum: 1,5 kilometer

Web: www.grimstad-vertshus.no

Tlf: 37 04 25 00

 

 

Transport

Det er enkelt å komme seg til Skral. Busser tur/retur Kristiansand blir satt opp (se rutetider og billetter under) og det går stadige ekspressbusser, tog og fly fra andre store byer i Norge.

Lenkene under blir aktive nærmere arrangement.

Avstand fra Grimstad sentrum: 10 min rask gange, 20 min sen spankulering.

 

Busser til/fra Kristiansand(Vestre Kiosk)/Lillesand(Viadukten)

Kommer