+

Info

29.12.14

Kort fortalt det du trenger for en komplett festivalopplevelse på Skral Festival 9.-10. juli.

Aldersgrenser

For å besøke Norges koseligste festival kan du enten kjøpe et dagspass (til tirsdag eller onsdag) eller et todagerspass. 

Det er ingen aldersgrense på festivalen, men for å kjøpe/nyte alkohol må du overraskende nok være 18 år. I år vil du kunne få skjenkebånd av noen hyggelige vakter i krysset inn Groosveien eller i sentrum. Disse gir deg mer enn gjerne et skjenkebånd så lenge du HUSKER LEGITIMASJON.
I krysset finner du også andre telt med mulighet for å få festivalbånd, kjøpe cashless (nytt betalingsystem på Skral), billett til festival mm. 

Festivalen aksepterer følgende: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Skral festival står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

Camp: 18år.
Festivalområdet på Groos: Fri aldersgrense.
Gratis for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.
Skralklubb: Café Galleri, 20år.

Betalingsmåte(r) - SkralKapital

På festivalområdet benytter vi betalingsløsningen Cashless.

OBS: Kort fra Skral Festival 2018 vil ikke fungere i 2019, de har kun levetid innen samme kalenderår.

Fyll på cashless  

På Groos (Grooseveien 64, 4879 Grimstad)

Mandag: 08. juli Kl. 12.00 - 22.00

Tirsdag 9. juli Kl. 12.00 - 23.00

Onsdag 10. juli Kl. 11.00 - 22.00

35 påfyllingsstasjoner vil bli strategisk plassert i og utenfor hovedområdet. Stasjonene fungerer akkurat som en minibank og er derfor ubemannet. Men vi vil ha flinke folk som kan svare på spørsmål om du har noen, bare husk å rekk opp hånden. Kortene vil koste 50kr, -det er for å dekke inn utgifer i forbindelse med produsering av kortene. Kortene benyttes enkelt og problemfritt for mat, drikke eller andre salgsvarer på området. Så ta gjerne med kort eller cash, men disse byttes altså inn i festivalens egen valuta.

For å refundere det du har igjen etter festival trenger du bare å spørre om en refunderingskode som du kan bruke på nettsidene til Cashless. Glemte du å få koden på festivalen? Null stress. Du kan sende inn kortet til Cashless og få refundert pengene der. Klikk her for å lese mer.


Du kan også besøke en annen festival som bruker Cashless-systemet i samme kalenderår og bruke pengene dine der, selv om det står Skral på kortet.

Billettpriser

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster.

Festivalpass: 1550,- eks avgift

Dagspass tirsdag: 950,- eks avgift

Dagspass onsdag: 950,- eks avgift

Camp:  450,- eks avgift 

 

 

Kjøp billett her

 

Gratis inngang til festivalområdet på Groos for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.

Det gis gratis inngang ved visning av gyldig ledsagerbevis. 

 

Bransjeakkreditering

Klikk her for å søke om bransjeakkreditering. Svar så godt og utfyllende du kan på så mange spørsmål som mulig, dette gjør det enklere for oss å gi et raskt og godt svar.

Båt

Vi ønsker deg velkommen til Skral pr. båd (eller båt som østlendingene sier). Grimstad gjestehavn er stedet du setter båten. Gjestehavna er midt i sentrum av Grimstad, med en hyggelig cafe like ved siden av. Det er kun ett steinkast til byens utesteder og en liten gåtur til Groos. (ps. Steinkast om du er dritgod på å kaste stein, er du svak er det et par steinkast)

Havnevertene kan kontaktes på tlf. 48 03 98 28 eller VHF kanal 12.

Gjestehavnen har alle nødvendige fasiliteter.

Camp

Campen er kun tilgjengelig for gjester som har kjøpt campbillett(med eller uten teltplass) og som har todagerspass. Det vil si at du kan kjøpe campbillett som gir tilgang til campen, og velge om du ønsker teltplass eller ikke. Campen åpner kl. 14.00 mandag 8. juli og stenger kl. 14.00 torsdag 11. juli. 
Eks: Om dere er en gjeng på 4 stykk som skal bo i ett telt på den fineste festivalcampen Norge har å tilby, så trenger dere 4 campbilletter og 1 teltpass. Teltpasset kommer opp som et valg når dere kjøper campingpass på Ticketmaster.
Campen er for de som vil ha den ultimate festivalopplevelsen. Campbillett er for deg som skal bo eller oppholde deg på campen under Skral festival. Med campingbillett så kan du starte vorspielet allerede dagen før selve festivalen åpner, og kose deg med god stemning, rett ved vannet.

Campingbilletter kommer opp som et eget alternativ på Ticketmaster.
Det er 18årsgrense på campen og du må ha todagerspass for å komme inn. Vi godtar postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Husk legg!

Det er dessverre ikke muligheter for å sette opp partytelt, lavvo, parkere campingbiler eller ta med seg eget tubaorkester. Glassflasker er helt forbudt på hele festival- og campområdet. Det er mulig å grille med engangsgrill på Lillegroos utenfor campen, se kart:


Dyr

Dyr er dessverre ikke tillatt på festivalområdet. Dette er både av hensyn til våre frivillige, andre gjester og ikke minst til dyrene selv.

Film & fotoregler

Det er selvfølgelig lov å ta en selfie eller to (og del dem gjerne med emneknaggen #skralfestival #skral), men profesjonelle kamera tillates ikke. For å få tillatelse til foto til profesjonell bruk ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Handicap

Vi godtar ledsagerbevis. Området er tilrettelagt for rullestolbrukere. Fra eget innslipp for rullestolbrukere og frem til handlegada er veien asfaltert. Gada er i umiddelbar nærhet til begge konsertområdene med god høydeforskjell, så utsikten skal være god. Har du spesielle behov eller er det nødvendig med hjelpemidler på området så er det bare å ta kontakt på Facebook. Vi skal gjøre vårt beste for at du får en så trygg, sikker og god opplevelse som mulig :) 

 

Hittegods

Vi har dessverre ikke kapasitet til å administrere hittegods. Det som blir funnet underveis legges i infoboden. Alt annet blir overlevert til Grimstad Politistasjon etter festivalslutt. Ta kontakt med Politiet for å få tilgang på hittegodset.

Innløsing av bånd

Du kan kun hente bånd til deg selv, med andre ord kan du ikke hente for andre. 


Helgen før festivalen, 6. - 7. juli kan du løse inn billett til bånd i sentrum 2. etasje Sorenskrivergården (Storgaten 1A, 4876 Grimstad).

Åpningstidene er som følger:

Lørdag 12.00 - 17.00

Søndag 12.00 - 17.00

 

Under festivalen er innløsing av bånd på andre siden av veien for festivalen(Grooseveien 64, 4879 Grimstad).

Mandag: 12.00 - 22.00

Tirsdag: 12.00 - 23.00

Onsdag: 12.00 - 21.30

Ha gjerne billetten klar på mobilen din når du kommer for å få bånd på hånd. Om du ikke er så glad i trær kan du printe ut billetten på papir.

Vi gir de over 18år et eget skjenkebånd som du får påsatt i en egen bod på festivalområdet på Groos.  Skral aksepterer følgende legitmasjon: Postens ID kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk idkort. Skral festival står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

Klubb

Trodde du moroa sluttet kl. 0100? Da må du tro om igjen! Vi flytter oss simpelthen ned til sentrum! 

For å komme inn på klubben må du være gammel nok. SÅ HUSK LEGITIMASJON.


Klubb i år er:

Café Galleri (20 år).

Billetter til Galleri kjøpes i døra og koster 100kr

 

 

 

 

Medbragt

Kan jeg ta med meg medbragt? 

Stort sett: Nei. En liten matpakke er fint, men ikke flasker og sånt som kan kastes på folk eller inneholde annet lurium. Tenk på Skral Festival eller Groos som et utsted. Ville du tatt med ei pølse eller ei flaske med øl på restaurant? Nope. 

 

Narkotikum og andre lurium

Det er absolutt nulltoleranse for noe som helst bruk av narkotika på Skral Festival. Politiet er tilstede og det samme vil våre egne vakter være. Bruk av ulovlige stoffer fører til utestengelse fra området.

SkralApp

Vi har en egen SkralApp som du kan laste ned til din smarte telefon. Her kan du holde deg oppdatert på det siste fra festivalen. Du finner bl.a. spilletider, artistinfo og kartoversikt. 

Søk etter Skral Festival i Apple App Store og Google Play.

Vi liker personvern og derfor lover vi at appen ikke innhenter noen personlige data og sporer deg heller ikke på noe vis.  Du kan stole på oss :)

 

Bruker du iPhone finner du den her: iPhone

Er du på Android finner du den her: Android

Parkering

LANGTIDSPARKERING

Gamle Høgskolen i Agder (HiA) / Drottningborg Ungdomsskole
Fra mandag - torsdag er det mulig å parkere gratis på gamle HiA, se gjerne app for kartoversikt. Adresse: Grooseveien 36. Avstand: Ca. 10 minutters gange til festivalområdet. FØLG LOKAL SKILTING

Overnatting er ikke tillatt.

Link til google maps. 

undefined

 

Ericssonbygget / JBU

Fra mandag - torsdag er det mulig å parkere gratis på grusplassen ved Ericssonbygget.

VIKTIG: IKKE PÅ PARKER PÅ ASFALT/ANSATTPARKERING, se gjerne app for kartoversikt.

Ca. 10 minutters gange til festivalområdet. 

Link til google maps. 


Parkeringshuset Arresten
Grimstad kommunes parkeringshus "Arresten" ligger i sentrum. Det er 306 plasser totalt. Sykkelparkering er tilgjengelig. Ca. 20 minutters gange til festivalområdet. Avgiftsparkering.

Link til google maps. 


Presseakkreditering

Relevant presse kan søke om pressepass. Husk å krysse av for fotopass hvis det ønskes.

Klikk her for å komme til presseakkrediteringen.

Overnatting

Vi har camp som du kan lese om lengre opp på siden, men vi kan også anbefale overnatting på flere av byens overnattingssteder, f.eks: 

 

Bie Camping:

Avstand til Skral: 3,4 kilometer

Avstand til sentrum: 1,2 kilometer

Web: www.bieapart.no

Tlf: 37 04 03 96

 

Marivold camping:

Avstand til Skral: 10,5 kilometer. 1 nm med båt

Avstand til sentrum: 8,3 kilometer, 1 nm med båt

Web: www.marivold.no

Tlf: 37 25 70 50 

 

Morvigsanden camping: 

Avstand til Skral:3,9 kilometer. 3 nm med båt

Avstand til sentrum: 5,7 km. 4 nm med båt

Web: www.morvigsanden.no

Tlf: 99 40 34 12

 

 

Grimstad hotel: 

Avstand til Skral: 2,2 kilometer

Avstand til sentrum: 450 meter

Web: www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Grimstad/Grimstad

Tlf: 37 25 25 25

 

 

Strand hotel:

Avstand til Skral: 8,9 kilometer, 4nm med båt

Avstand til sentrum: 7,2 kilometer. 3 nm med båt

Web: www.strandhotelfevik.no

Tlf: 37 25 00 00

 

Vertshuset kro:

Avstand til Skral: 2,2 kilometer

Avstand til sentrum: 1,5 kilometer

Web: www.grimstad-vertshus.no

Tlf: 37 04 25 00

 

Sjekk gjerne også ut Grimstad på AirBnB

Husk også at Finn.no har flere gode ferieleiligheter som du kan finne her.

 

 

Transport

Det er enkelt å komme seg til Skral. Maxitaxier tur/retur Kristiansand med stopp i Lillesand (på dagtid) blir satt opp og det går stadige rutebusser, tog og fly fra andre store byer i Norge.

Vår egen Maxitaxi, meld deg på her

 

Avstand fra Grimstad sentrum: 10 min rask gange, 20 min sen spankulering.

 

Kommer du med fly?

Det er veldig enkelt å ta flybussen fra Kjevik til Grooskrysset. Den går hele dagen frem til kl. 18.45(stopper i Grooskrysset). Sjekk tidene her.

 

Taxi i Grimstadområdet

Klikk her for å se kart

 

Agder kollektivtrafikk: Oversikt over vanlige rutetider finner du her. 

Anbefales å laste ned appen AKT Billett og AKT Reise for oversikt.