+

Frivillig

12.3.15

Er du den vi er på utkikk etter?
Har du lyst på en unik mulighet til å bli kjent med nye mennesker og oppleve festival på Sørlandet?
Er svaret ja, så kan vi glede deg med at det ønske kan du få realisert hos oss i lille Grimstad.
På den lille musikk festivalen med det store 💛
Fordi vi trenger alle i 2019!

For å lage Norges koseligste festival trenger vi en gjeng dyktige og engasjerte frivillige. De frivillige er ryggsøylen i festivalen og bidrar til den magiske stemningen du kun finner på Skral. Vi er derfor på utkikk etter deg som kan litt om alt eller mye om noe. Du er over 18 år, engasjert, har ståpåvilje og jobber godt både i team og selvstendig. Som frivillig vil du få uforglemmelig sommerminne og venner for livet. Du får oppleve festivalen fra innsiden og bak kulissene. Bartendere, presse koordinator, sjåfører, snekkere og dekoratører er blant stillingene vi søker frivillig til. Du finner oversikt over de ulike stillingene lenger ned på siden og kan føre opp ønsker i prioritert rekkefølge i søknaden din. Ulikt ellers i samfunnet så trenger du hverken utdanning eller tidligere erfaring så lenge du er villig til å læringsvillig.

 

Søk om å bli frivillig her 

 

Hva får jeg?

o    Oppleve Skral musikk festival fra innsiden

o    Gratis Festivalpass

o    Mulighet til å oppleve festival som deltaker

o    Mat og drikke når du er på jobb

o    T-skjorte

o    Invitasjon til skral sin private kick off fest

o    Den berømte frivilligfesten

o    Gratis iskrem

o    Grundig opplæring i jobben du skal utføre

o    Nye venner

o    Et yngre sinn (ifølge forsking) 

 

Når og Hvor mye jobber jeg?

o    Som frivillig jobber du enten før festivalen eller under. De aller fleste vil komme til å jobbe under festivalen, siden det er da behovet er størst

o    De fleste vaktene er fordelt på 2* 8 timer. Noen av stillingene krever at du jobber kun et 12 timers skift i stedet for 2* 8 timers vakt.

o    Hvor og når du skal møte opp kommer fortløpende

Hvilke krav stilles til frivillige?

Du skal være edru på jobb, møte til avtalt tid og utføre alle avtalte timer. Vi skal sørge for at du får vite når du skal jobbe og møte opp, samt opplæring og kost for dagen du jobber. Vi forventer at du sier i fra i god tid dersom du ikke kan jobbe. Den lille festivalen med det store <3 krever rause og positive frivillige som sitt ansikt utad. Er jeg for gammel til å være frivillig? Nei, det er ingen øvrig aldersgrense for å være frivillig. Du må være fylt 18 år innen festivalstart. Sjåfører som skal hente og bringe artister må være minst 20 år gamle.

 

Stilling og stillingsbeskrivelser

Backstage -Vi har ansvaret for backstage, den skal bygges, dekoreres. Det skal lages god mat til artistene og de skal transporteres.

  • Runner: du fikser det som fikses kan forløpende.
  • Hospitality: du lager deilig mat til artistene og passer på at garderober er fine og flotte 
  • Transport: Førerkort klasse B. Henter og bringer artister (20 år)
  • Dekor: du er kreativ og innreder et hyggelig miljø backstage med møbler og pynt
  • Rigg: du hjelper til å sette opp backstage, du bør helst ha litt erfaring med rigg og kunne løfte tungt. Er punktlig og blid, samt være flink til å følge instrukser. spesifiser gjerne i søknaden din hva du har mest lyst til å jobbe med

Bar/Servering - Til våre barer trenger vi serviceinnstilte og effektive bartendere og barbacks. 
Du må like å jobbe i høyt tempo og håndtere stress. En jobb som også kan innebære tunge løft og bæring. Andre arbeidsoppgaver vil være å tappe øl, påfyll av varer og sørge for å holde området ryddig. Du vil få nødvendig opplæring, men her kommer også erfaring restaurant og utelivsbransjen godt med. Presiser i søknad om du har erfaring med den type arbeid. Her kreves det at du jobber et skift 1* 12 timer eller 2* 7 timers skift.

Medic / FØRSTEHJELP - Har du helsefaglig bakgrunn som lege, sykepleier eller lignende er dette gruppen for deg.
Medic sørger for at alle festivaldeltakere gis nødvendig førstehjelp og assistanse om noe uforutsett skulle skje.

Frivillig team-En av de viktigste egenskapene hos frivillig er evnen til å skape et godt og inkluderende miljø. Under denne posten ser vi etter frivillige som vil være med å motivere og steppe inn der det måtte trenges en hjelpende hånd, eventuelt en klem eller is. Her ser vi også etter en gjeng som også kan jobbe i forkant av festivalen med planlegging, rekrutering og oppfølgning av de frivillige. Erfaring fra organisatorisk eller tidligere erfaring med festival ol. Kommer godt med her.  

Kaospilotene - Fullt -  Som en underavdeling i vårt frivillig team har vi i år behov for noen mennesker som har evnen til å være problemløsere og steppe inn der det trengs.Vi kallerdisse Kaospilotene. Her trenger vi frivillige som har en relevant kompetanse som snekker, rørlegger, elektriker eller kan skru bil/båt/lastebil. Førerkort klasse B eller truckførerbevis kan være nyttig. Hverken relevant erfaring eller førerkort er påkrevd, men kommer godt med. Her kreves det at du jobber 2* 8 timers skift. Merk søknaden med handy. 

Presserunner-Som presserunner er du tilgjengelige for pressen til det de måtte trenge. Du er også runner for den som er presseansvarlig. Det betyr at du hjelper til med alt i fra å rigge kontor, koke kaffe og fikse ting som oppstår underveis.

 Trivselsvakt – I denne posten består oppgaven av å ivareta trivsel og sikkerhet til alle på festivalen. Sørge for å være synlig og tilgjengelig for publikum. Det er viktig å være i imøtekommende og tålmodig i ulike situasjoner. Du vil få utdelt faste poster som du patruljerer på.

Utdeling av festivalbånd – Du vil være blant de første publikum møter på. Det krever at du er serviceinnstilt og tålmodig, selv under presset situasjoner. God ordenssans og godt humør kommer godt med. Her er vaktene fordelt på 2* 8 timers skift. Til fordel kan du jobbe en av vaktene i forkant av festivalen.  Du trykker på akkreditering i søknadsskjemaet for å få denne jobben. 

Miljøagenter – Her er vi på utkikk etter frivillig som vil slå et tak for miljøet. Sørge for at festivalområdet holdes ryddig og fri for søppel. At avfallsdunker er til en hver tid tilgjengelig for publikum. Vi trenger deg som kan gå frem som et godt forbilde for publikum og sørge for at naturen rundt oss i ivaretas før, under og etter festivalen. Her er vaktene fordelt på 2* 8 timers skift.

 Identitet - Fullt- Identitets gruppa har ansvaret for det estetiske på Skral. Her skal det spikres, males, bæres, løftes, stiftes, teipes, sages og smiles i sola. Jobben er før festivalen. En veldig populær stilling som fort blir fylt opp. 

 

Bli Frivillig

Søk om å bli frivillig skraller her 

 Se vår frivillig-skraller film  her

Frivilliginfo

 PS:vi forventer selvsagt at alle frivillige som henter ut bånd møter opp på sine vakter og utfører sine oppgaver.

Konsekvensen av å ikke møte opp på jobb er at du vil bli fakturert hele beløpet av kostnaden til et to-dagers pass rett etter festivalen.

Nyhet! Er du arbeidslysten og mellom 16 - 18 år så åpner vi får at akkurat DU kan gjøre en innsats. Vi åpner for at du under 18 år kan gjøre en innsats som miljøvert. Begrenset antall plasser ;)