+

Frivillig

12.3.15

Vi håper nettopp du, din deilige engasjerte mann eller kvinne, blir med på å lage Norges koseligste festival i 2018!

Søk deg inn i dag!

Nyhet! Er du arbeidslysten og mellom 16 - 18 år så åpner vi får at akkurat DU kan gjøre en innsats. Vi åpner for at du under 18 år kan gjøre en innsats som miljøvert. Begrenset antall plasser ;)

Vi trenger dyktige og dedikerte skrallere for å kunne gjennomføre Skral. Har du lyst til å oppleve festivallivet fra innsiden, bli kjent med nye mennesker, få med deg store artister og skape god stemning for flere tusen festivaldeltakere? 

Søk om å bli frivillig skraller her

 Se vår frivillig skrallerfilm fra 2017 her

Hvorfor Skralle?

En skralle kan enkelt forklares på denne måten: "Et verktøy som gjør at to elementer kan bevege seg mot hverandre i bare en retning" Av alle de verktøyene som vi har på Skral, så er de frivillige det viktigste og mest verdifulle vi har.
De frivillige på Skral er bindeleddet mellom publikum, og selve festivalen.
De frivillige sørger for å bringe publikum nær festivalen slik at de får en god og fantastisk opplevelse. De frivillige sørger også for å bringe festivalen nær publikum, slik at man kan føle den gode stemningen overalt.
Det er de frivillige som sørger for at disse to, helt forskjellige elementene kan bevege seg mot hverandre. Og at de elementene beveger seg i samme retning: Mot god stemning, glede og kos på Groos. Derfor synes vi at Skrallere er en passende betegnelse på alle de fantastiske frivillige som vi har med oss på den lille festivalen med det store hjertet.

Du får av oss:

Oppleve Skral fra innsiden <3

Gratis festivalpass

Nye bekjentskap

Felleskap

Masse erfaring

t-skjorte

Gratis iskrem når du er på jobb

Mat & drikke i løpet av dine vakter

Fester 

 

 *Gratis tilgang til camp hvis du bor mer enn 5 mil unna etter avtale.

(Men man må være minimum 4 pr telt)

 

 Vi forventer av deg:

At du møter opplagt og edru på jobb.

At du tar de arbeidsoppgaver du blir gitt og prøver å løse disse etter beste evne

At du er postiv og høflig mot de du møter i løpet av ditt skift

At du har fyllt 18 år innen festivalstart

At du jobber to skift. Hver vakt er beregnet til å være 8 timer.  

Litt om stillingene:

 

TRIVSELSVAKTER: 

Som trivselsvakt består oppgavene å ivareta sikkerheten og trivselen til alle målgrupper på festivalen. Du skal være synlig på området, og sørge for at alle trives og har det bra. Viktig å være imøtekommende da man må regne med å få endel henvendelser og spørsmål fra 
deltakerene på festivalen. Det mest vanlige i denne stillingen er at du står på faste poster.

For deg som ønsker å være en del av trivselsvakttsteamet er stikkord som: høflighet, tydelig, pliktoppfyllende, smilende og serviceinnstilt viktige. 

 

BAR: 

Er du over 18 år og har erfaring fra å jobbe i bar?
Til våre barer trenger vi serviceinnstilte og effektive bartendere og runnere.
Du må like å jobbe i høyt tempo. Arbeidsoppgavene vil være å tappe øl, varepåfylling og rydding. Her kreves det at du jobber et skift x12 timer eller to skift på ca 7 timer. 

PRESSERUNNER: 

Her vil det hovedsakelig dreie seg om å være runner for pressekontoret. Som for eksempel å ta på seg ulike fotooppdrag. Derfor ønsker vi at du har erfaring med foto og helst eget fotoutstyr. (rigging av kontor, løsningsorientert). Her kreves det at du jobber to skift x 8

 

ARMBÅNDSPÅSETTING: 

Ditt ansvar er å ta imot festivalbilletten og bytte det i festivalarmbånd. Du blir festivales ansikt utad, og den første som publikum møter på festivalen, derfor er det meget viktig at du er serviceinnstilt og takler hektiske perioder, mens du samtidig smiler.Her kreves det at du jobber to skift x 8

IDENTITET: Denne seksjonen er nå fullt opp. 

Er du kreativ? Identitetsgruppa har ansvaret for det estetiske på Skral. Her skal det spikres, males, bæres, løftes, stiftes, teipes, sages og smile i sola.

Jobben er for det meste før festivalen

  

MILJØVERTER: 

Ønsker du å være med å påvirke festivalpublikum til å bli mer miljøbevisst? Vi leter etter engasjerte frivillige som er villig til å ta i et tak for at området er ryddig og presentabelt før under og etter festivalen og være et godt forbilde for festivaldeltakerne. I såfall ønsker vi deg som en del av vårt superteam. Send en søknad i dag! Her kreves det at du jobber to skirft x 8

HANDEL:  Denne seksjonen er nå fullt opp. 

Lyst å være med i et lite sammensveiset team? Dere vil være handelansvarlig sin høyre hånd og sørge for at alle de som er inne og selger mat og lignende i gada har det de trenger. Her kreves det av de som søker denne rollen at man har stå på vilje, er service innstilt og gjerne har erfaring innen serviceyrket.Her kreves det at du jobber to skift x 8

FRIVILLIG TEAM: Denne seksjonen er nå fullt opp.  

Vil du være med å skape god stemning i blant de frivillige? Gi en klem, is eller vann? Dette er en viktig rolle. Her skal vi holde motivasjonen til våre frivillig kollegaer oppe og møte dem et smil når de sjekker inn.

Vi ser også etter et knippe frivillige som kan jobbe en tid før festivalen med blant annet planlegging, rekruttering og oppfølging.
Ønskede kvalifikasjoner er: Evne til å jobbe selvstendig og i team, omsorgsfull, organisatoriske evner,strukturert og erfaring fra event er en fordel.Her kreves det at du jobber to skirft x 8

KAOSPILOTENE: Denne seksjonen er nå fullt opp. 

Som en underavdeling i vårt frivilligteam har vi i år behov for noen mennesker som har evnen til å være problemløsere og steppe inn der det trengs.

` Kaospilotene` kaller vi disse frivilligrollene.Her trenger vi frivillige som har en relevant kompetanse som snekker, rørlegger, trøkkfører, elektriker eller kan skru bil/båt/lastebil. Men det er ikke et krav. Her kreves det at du jobber to skirft x 8. Merk søknaden med handy.

Backstage:

Vi har ansvaret for backstage, den skal bygges, den skal dekoreres, god mat skal bli laget til artistene og de skal transporteres. 

Hovedoppgaver backstage:

  • Runner: du fikser det som fikses kan forløpende.
  • Hospitality: du lager deilig mat til artistene og passer på at garderober er fine og flotte 
  • Transport: henter og bringer artister (20 år) Venteliste
  • Dekor: du er kreativ og lager et hyggelig backstage omårde med fine 
    møbler og pynt 
  • Rigg: du hjelper til å sette opp backstage , du bør helst ha litt erfaring med festival, være hardtarbeidene, punktlig og blid, samt være flink til å følge instrukser. Så gjerne merk i søknaden din hva du har mest lyst til å jobbe med.

 

 

Bli Frivillig

Søk om å bli frivillig skraller her

Frivilliginfo

 

 PS:vi forventer selvsagt at alle frivillige som henter ut bånd møter opp på sine vakter og utfører sine oppgaver.

Konsekvensen av å ikke møte opp på jobb er at du vil bli fakturert hele beløpet av kostnaden til et to-dagers pass rett etter festivalen.

 

Nyhet! Er du arbeidslysten og mellom 16 - 18 år så åpner vi får at akkurat DU kan gjøre en innsats. Vi åpner for at du under 18 år kan gjøre en innsats som miljøvert. Begrenset antall plasser ;)

 

Ellers så blir det kick off samling for alle de frivillige den 12 mai. Dere som har meldt dere har fått mail om dette. :)