+

Billetter

29.12.14

Alt du trenger for å kunne handle billetter til Norges koseligste festival.

Billetter selges som enkeltdager/dagspass til tirsdag og onsdag, todagerspass eller som egne klubbilletter. I tillegg trengs det en egen campingbillett hvis du vil overnatte på campen, som KUN kan kjøpes sammen med todagerspass. Skal du sette opp telt må du ha teltpass, disse er vi dessverre UTSOLGT for.

Det er gratis inngang til festivalområdet på Groos for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.

Todagerspass

For deg som vil tilbringe to deilige dager på Groos er dette billetten! Selges her.

Dagspass 

Tirsdag og onsdagsbilletter selges her

Campingbilletter

Du trenger Camppass for å komme inn på campen, og teltpass (UTSOLGT) for å sette opp telt. Er dere fire venner på ett telt blir det altså fire camppass og ett teltpass. Teltpass kommer opp som mervalg når du kjøper campingpass. Det er 18årsgrense på campen og du må ha todagerspass for å komme inn. Campbillett kjøpes her

Det er dessverre ikke muligheter for å sette opp partytelt, store lavoer, parkere campingbiler eller ta med seg eget tubaorkester. Det er heller ikke lov å grille utenfor oppsatte grillplasser. Glassflasker er helt forbudt på hele festival- og campområdet.

Det er 18årsgrense på campen. Vi godtar postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Husk legg!

Salg og akkreditering før og under festival

Helgen før festivalen, 6. - 8. juli kan du løse inn billett til bånd i det gamle Taxibygget mellom Turistkontoret og Oddensenteret. Adressen er Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad.

Åpningstidene er som følger:

Fredag 14.00 - 20.00

Lørdag 12.00 - 17.00

Søndag 12.00 - 17.00

 

Inngangen til festivalen og innløsing av bånd finner sted i veikrysset Groosveien og Vesterled:

Mandag: 12.00 - 22.00

Tirsdag: 13.00 - 22.00

Onsdag: 13.00 - 22.00

 

Vi anbefaler at du printer ut billetten din, men vi godtar også elektronisk billett.

Vi gir de over 18år et eget skjenkebånd som du får påsatt i en egen bod på festivalområdet på Groos.  Skral aksepterer følgende legitmasjon: Postens ID kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk idkort. Skral festival står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

Aldersgrenser

Det er ingen aldersgrense på festivalen, men for å kjøpe/nyte alkohol må du overraskende nok være 18 år. Når du besøker oss møter du noen veldig hyggelige vakter i et telt ved inngangen. Disse gir deg mer enn gjerne et skjenkebånd så lenge du HUSKER LEGITIMASJON.

Festivalen aksepterer følgende: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Skral festival står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

Camp:
 18år.
Festivalområdet på Groos: Fri aldersgrense.
Gratis for barn under 12år i følge med foresatt. Vi anbefaler medbrakt hørselsvern.
Skralklubb: Café Galleri, 20år.