+

Unge Ferrari og Arif til Skral Festival

18.12.17

Fra utsolgt Oslo Spektrum til Grimstad. Unge Ferrari og Arif er klare for Skral.

Det er bare noen uker siden de to hiphop og rnb-artistene Unge Ferrari og Arif fylte Oslo Spektrum til randen, og i dag ble det klart at de to skal avslutte kvelden på Hovedscenen på Skral Festival, onsdag den 11. juli, 2018. 
– Det er ekstra moro å kunne sette to norske artister så høyt på plakaten, og sammen med blant andre Cezinando og Astrid S er det tydelig at norsk musikk er i vinden om dagen. Tilbakemeldingene på Unge Ferrari og Arif i Oslo Spektrum har dessuten vært fantastiske, de er jo de første norske rapperene til å gjøre det etter Karpe Diem, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral.

 

Unge Ferrari heter egentlig Stig J. Haugen, og kommer fra Hamar. I 2015 ga han ut det imponerende debutalbumet Til Mine Venner og mottok toppanmeldelser i Dagbladet, NRK P3 og Gaffa, samt nominasjoner til Spellemannpriser og P3-gull. Unge Ferrari er aller mest kjent for hit-låtene "Lianer",  "H.E.V.N", "Nostalgi 3Millioner", og den rykende ferske "Urettferdig" med rapperen Hkeem.

Arif er fra Skullerud i Oslo, og slo igjennom med et brak som vinner av Urørt-finalen i 2013 (under navnet Phil T. Rich). To år senere var han tilbake med albumet High End/Asfalt og hit-låtene "Flammer", "Sulten", "7" og "Lowkey". I 2015 vant ham en velfortjent Spellemannspris, og har fortsatt å bevise at han er en av landets desidert beste live-artister gjennom utstrakt turnering og festivaljobbing. Brennaktuell med albumet "Meg & deg mot alle"

Billetter til redusert førjulspris finner du her.