+

Troye Sivan til Skral!

10.1.19

Fra Golden Globe til Grimstad

Den australske Hollywood-stjernen Troye Sivan kommer til Skral.

 

Han har blitt kalt «den perfekte popstjerne for 2018» av Time Magazine og debutalbumet toppet iTunes-listene i 66 land. Forrige helg opptrådte australske Troye Sivan under Golden Globe-prisutdelingen i Hollywood, der han samtidig var nominert for musikken til Boy Erased, en film han også spiller en av rollene i. 23-åringen fra Perth er i ferd med å ta verden med storm, og i dag ble det klart han kommer til Skral festival og Grimstad denne sommeren. 

­– Dette er celebert besøk, som vi er veldig glade for å få på plass. Troye Sivan er en artist som på mange måter oppsummerer tidsånden, og hans enorme potensiale er noe vi bare har sett begynnelsen av, sier booking-ansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

 

Troye Sivan er født i Sør-Afrika, men flyttet til Australia som liten. Der har han slått seg opp som artist, skuespiller og YouTube-personlighet. Debut-EPen TRXE fra 2014 gikk inn på fjerdeplass på Billboard-lista, en liste han jevnlig har besøkt øvre sjiktet av siden. Samarbeidet med den nederlandske stjerne-DJen Martin Garrix, «There for You», nærmer en halv milliard strømminger på Spotify. 

I august ga han ut sitt andre album, Bloom, der han blant annet samarbeidet med Ariana Grande, et album som befant seg på svært mange lister over fjorårets beste og som på ny toppet listene.