+

Superstjernen Post Malone, fantastiske Phlake og rocka Sassy Kraimspri til Skral

4.5.17

Vi har dessverre mottatt beskjed fra både Russ og Maggie Rogers om at de på grunn av uforutsette omstendigheter må avlyse sine konserter på Skral. Russ har i siste liten fått endret turneplanene mens Maggie Rogers måtte tilbake til studioet. Det er selvfølgelig leit, men vi har heldigvis funnet gode erstattere i superstjernen Post Malone, fantastiske Phlake og rocka Sassy Kraimspri.

Post Malone har ligget på VG-lista siden før nyttår og debutalbumet Stoney har for lengst solgt til platinum i hjemlandet USA. Gjennombruddslåten “White Iverson” ble en viral suksess over natten, og Texas-rapperen ble håndplukket som gjest på Justin Biebers siste verdensturné. Iløpet av sin korte karriere har han rukket å jobbe med både 50 Cent, Young Thug og Kanye West, og har allerde etablert seg som en av hiphopens store stjerner.

Den danske duoen Phlake gjorde furore i hjemlandet med albumet Slush Hours, som også opplever fantastiske strømmetall i både Norge og Sverige. R&B/Soul-bandet ble nominert til sju Danish Music Awards, og vakte betydelig oppsikt da de opptro under By:Larm tidligere i år. Årets nykommere i Danmark er på full fart ut i verden.

Sassy Kraimspri er ekte rock&roll fra Rogaland, og har lenge vært sentrale aktører i musikkmiljøet i Stavanger. Den elektriske kvartetten har blitt kalt en blanding av Black Sabbath, Beastie Boys og Billie Holiday og har turnert i Kina, Storbritania, USA og Tyskland.