+

Skral Festival med komplett program

9.5.18

– Stjerneskuddet Emir og klubbprogrammet gjør programmet komplett

Skral Festival i Grimstad lanserer i dag komplett program, der blant andre den bergenske artisten Emir blir å finne. I tillegg offentliggjøres navnene som skal avslutte festivaldagene, både på strandscenen Vannkanten og Café Galleri i Grimstad sentrum den 10. og 11. juli.

– Erfaringsmessig er klubbprogrammet vårt et veldig populært tilbud, som tar festen inn i de sene nattetimer. Vi er stolte av hele programmet vårt i år, og er sikre på at det fantastiske publikummet vårt kommer til å hygge seg, sier daglig leder og booking-ansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Emir er allerede godt kjent fra rap-duoen Sushi x Kobe, som med en strøm av radiolistinger, live-suksesser, sommer-hits og friske tekster ble et fenomen. Som soloartist er bergenseren allerede blitt kjent med låten «Faller», som for lengst har passert én million strømminger på Spotify, og Emir er på god vei til å etablere seg som en av landets viktigste stemmer.

På klubbprogrammet finner man navn som danske Le Boeuf, som gjør stor suksess i hjemlandet, samt norske Dan Bravo. Begge spiller på den idylliske scenen Vannkanten sammne med internasjonale størrelser som Claptone og ZHU. Etter at festivalområdet stenger fortsetter festivalen på Café Galleri i Grimstad sentrum, med blant andre Charlie Roennez og SJUR på programmet.

SE ÅRETS SPILLETIDER HER

KJØP BILLETT HER

Skral Festival arrangeres den 10. og 11. juli, 2018 på Groos utenfor Grimstad. Rag'n'Bone Man (UK), Unge Ferrari + Arif, Cezinando, Astrid S, Portugal. The Man (US), Joey Bada$$ (US), A Boogie wit da Hoodie (US), Blackbear (US), Sarah Klang (SE),Kjartan Lauritzen, Sløtface, ZHU (US), Claptone (DE), Halie, Amanda Delara, Myra og Jonas Alaska, Moon Taxi (US) og I Am K er alle klare for festivalen med det store hjertet.