+

Shit! Lil Mosey og Stisema bekrefter!

11.2.19

16 år gamle Lil Mosey er i ferd med å ta USA med storm. Han får følge av EDM-artisten Stisema til Skral Festival i Grimstad denne sommeren.

 Lil Mosey er blant de mest omtalte og spilte rapperne i USA for øyeblikket, og har opplevd stor suksess i året som har gått. I dag ble det klart at den unge stjerne-rapperen kommer til Skral Festival i Grimstad. Dit får han følge av den norske EDM-artisten Stisema, som for alvor er i ferd med å gjøre 2019 til sitt år. Skral Festival 2019 finner sted 9. – 10. juli på Groos utenfor Grimstad.

– Om ikke den yngste, så er i hvert fall Lil Mosey blant de yngste artistene vi har hatt her. Han er et utrolig talent med en enestående utstråling. Stisema var heller ikke et vanskelig navn å sette på plakaten. Det drøsser inn med forespørsler om ham fra publikummet vårt, sier Toffen Gunnufsen, booking-ansvarlig i Skral. 

Lil Mosey har enda ikke rukket å fylle 17 år, men er på full fart til å bli et navn å regne med blant USAs topp-rappere. Med låten «Noticed» gikk han rett inn på Billboard-lista, og låten har per i dag over 160 millioner strømminger på Spotify. Lathan Moses Echols kommer opprinnelig fra Seattle på USAs nordvestkyst, men har en musikalsk slektskap til Atlanta og trap-musikken derfra. I oktober slapp han debutalbumet Northsbest som gikk inn på en pen 16.-plass på VG-lista.

Stisema fra Bergen har i løpet av få år fått et stort navn i EDM-universet, og blitt omfavnet av artister som Martin Garrix, Madison Mars og Two Friends. Debutsingelen «Hold On» føk oppover listene, og ved siden av å gi ut en jevn strøm av radio-vennlige låter har Stisema blant annet gjort remikser for artister som Kygo og Selena Gomez. Han har delt scene med Tiësto, Lost Frequencies og Alan Walker, og når han ikke flyr planeten rundt for nye spillejobber, har han sitt eget radioprogram på Kiss Norway.