+

Rekordknusere fra Billboard-listen til Skral Festival

8.12.17

Portugal. The Man har toppet Billboards liste i 20 uker og er klare for Skral.

Denne uken ble det klart at Portugal. The Mans hit-singel "Feel It Still" har ligget 20 uker på førsteplassen på Billboards Alternative Songs-liste, og knuser dermed alle tidligere rekorder. Bandet fra Portland i USA har en lang historie bak seg, men har endelig nådd ut til et stort, globalt publikum med albumet Woodstock. I dag ble det offentliggjort at gruppen kommer til Skral Festival. Festivalen i Grimstad går av stabelen den 10. og 11. juli, 2018.

– Portugal. The Man er en virkelig spennende og kreativ gruppe som vi lenge har snust på. Derfor er det ekstra gøy at de nå slår alle rekorder og erobrer verden. Vi ser for oss en perfekt match mellom bandet og Skral-publikummet, vi er jo hele Sørlandets Woodstock, sier daglig leder og bookingansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Kvartetten stammer opprinnelig fra Alaska, men gjorde Portland på USAs vestkyst om til hovdebase for hele fjorten år siden. I sommer ga de ut sitt åttende album, et album produsert av Danger Mouse, kjent for sitt samarbeid med bla. Adele, Gorillaz og A$AP Rocky. Woodstock er inspirert av en billett til den sagnomsuste festivalen i 1969, som vokalist John Gourley fant hjemme hos sin far. Albumet ble en dermed preget av tekster om verden rundt oss, i ekte Woodstock-ånd.