+

Postkaster på Skral

18.6.19

Skral er mer enn musikk og øl. Og i år satses det på et enda sterkere sideprogram.

Podcast er en av de mediale plattformene som øker mest hos unge mennesker, og vi er derfor hoppende glade for å ha fått to av Norges mest populære podcaster live til Skralscenen i år.

Live podcastsending fra scenen

-Skral har en visjon om at i det du går inn porten på festivalen, skal du få dekket alle behov du ellers har i livet i de to dagene du oppholder deg på Groos. Dette gjelder ikke bare mat, drikke og musikk, men også en rekke andre former for underholdning. Dette sier Stian Tobiassen, som i år er ansvarlig for Skrals sideprogram. Først ut i rekken av flere nye tilbud, er to veletablerte podcaster.

 

-Podcast er et av de mediene som er i sterkest økning hos den yngre befolkningen, og det er derfor med stor glede vi kan ønske velkommen til to av Norges mest populære podcaster som skal spilles inn live på scenen foran publikum.

 

”Må på behandling” med Morten Ramm

Først ut er Morten Ramms ”Må på behandling”. I følge Ramm finnes det tre typer folk. De som har vært, de som skal og de som MÅ PÅ BEHANDLING. Denne  behandlingsorienterte podkasten har en uformell – og ikke minst åpen – samtaleform. Målet med det hele er og blir substans på temaene psykisk helse og behandlingOg hvis substansen uteblir, har det i alle fall vært en småartig prat.

 

”Noia” med Christine Danche og Carina Carl

Festivalens andre dag, onsdag 10. Juli, fortsetter i det behandlingsorienterte sporet, med podcasten Noia. Bak den populære podcasten står musikk- og P3-profil Christine Danche, som etablerte podcasten etter å selv ha opplevd panikkangst. Med seg på scenen har hun psykolog Carina Carl, og sammen med dagsaktuelle og modige gjester, snakker de åpent om blant annet angst, panikkanfall, åpenhet og traumer.

 

- Vi tror og håper at det å forsterke sideprogrammet bringer enda litt mer substans inn i festivalen. Vi har allerede en god tradisjon med Skral Hospital, der publikum kan snakke med erfarent helsepersonell om aktuelle utfordringer som dukker opp i løpet av festivalen. Og med disse to podcastene, viser vi enda tydeligere at vi tar festivalhelse på alvor, avslutter bookingsjef Toffen Gunnufsen.