+

Ny generasjon norske rappere, produsenter og DJer inntar Grimstad sentrum under Skral

26.5.17

Festivalnatten fortsetter med utvidet åpningstid til 03.30 på Klubb Galleri i sentrum

Skral Festival offentliggjør i dag navnene som skal spille på klubb Galleri etter at festivaldagene på Groos er over. I Grimstad sentrum fortsetter festivalnatten med et helnorsk program, med sterke representanter for det som er en ny generasjon av artister, produsenter og DJer i sjangerene urban- og klubbmusikk. 

– Det er veldig spennende å følge med på hva som rører seg i norsk musikk om dagen, og jeg er sikker på at flere av disse navnen vil hevde seg, også internasjonalt, de neste årene. Klubben på Galleri har blitt en Skral-tradisjon, og blir en svett og morsom affære, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral.

Om artistene:

* WNDR er en up-and-coming artist og produsent som slipper sin første singel for Sony Music, “Human”, den 26. mai. Låten "Medicine" har blitt spilt mye på NRK P3, og WNDRs unike kombinasjon av stilarter flettet inn i hverandre har ført til lyttere verden over. Med låter som “You´ll Never Find”, “Meant To Be” og Chris Brown-remiksen “Yo” (i samarbeid med Dan Bravo), har WNDR på kort tid fått et større og større publikum

* Rykinn-rapperen Pasha har blitt kalt Norges søteste rapper(!), og er selvutnevnt Batman-nørd! Han ble Ukas urørt på NRK P3 med låten “My Wave”, og har siden spilt på uttalige klubber og konsertsteder over hele landet. Singelen “Colorblind“ (feat. Soul Gem) rundet nylig én million strømminger på Spotify, og Pasha er kjent som en live-artist helt utenom det vanlige.

* Sebastian Emes, også kjent som DJ FMC, jobber som klubb-DJ og house-produsent. Oslo-gutten har vunnet NM to ganger i Red Bulls DJ-konkurranse, og under eget navn produserer han catchy og melodiøs housemusikk. Forrige singel "Keep On" har over 300 000 strømminger på Spotify, og han har spilt med en håndfull norske og internasjonale produsenter som Kartell (FR), 99 Souls (UK), Sonny Alven (NO) og Sjur (NO). 1. mars slapp han låta "Body Over Mine" via labelet Late Call.

* DJ Wiz er en sentral del av det Oslo-baserte klubbkollektivet Jungster, og har som varemerke å levere svett R&B, elektronisk pop og klubbmusikk som skapt for dansegulv over hele landet.