+

Norsk popmusikks store fremtid til Skral

28.11.17

Astrid S og Amanda Delara kommer

Skral Festival kan sette ytterligere to store navn på plakaten. Astrid S er kanskje landets største popstjerne om dagen og er for tiden ute på en utsolgt verdensturné. Amanda Delara har blitt kalt "landets mest spennende artist" av NRK P3 og høster nå fantastiske kritikker for sin kvalitetspop. Begge blir altså å finne på Groos utenfor Grimstad neste sommer.

– Astrid S trenger knapt noen introduksjon lenger. Hun er en helstøpt artist som leverer på toppnivå hver eneste gang hun går på scenen. Det så vi blant annet da hun gjestet Skral for to år siden. Ekstra gøy er det å kunne presentere stjerneskuddet Amanda Delara for publikummet i Grimstad. Hun represeneter fremtiden, sier daglig leder og bookingansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Astrid S er iferd med å bli en global popsensasjon, og har siden 2015 levert en utrolig rekke med hit-singler. "Hurts So Good" og "Breathe" er allerede sertifiserte klassikere, også langt utenfor Norges grenser. Den hardtarbeidende artisten har blant annet samarbeidet med Avicci, Matoma, Shawn Mendes og Lars Vaular, og er for tiden på en verdensomspennende turné som vekker stor oppmerksomhet.

19-åringen Amanda Delara fra Romerike gjorde furore med singlene "Paper Paper" og "Dirhamz", som har nådd langt utenfor Norges grenser og vært A-listet på de store radiokanalene. Fengende låter som balanserer kunsten mellom kommersiell appell, dyp kvalitet og særegenhet. Delaras tolkning av Karpe Diems "Gunerius" ble en snakkis og ble berømmet av duoen selv. Norsk popmusikks fremtid heter Amanda Delara.