+

Nattklubb på Stranda og Cheat Codes!

16.2.17

Vi åpner «nattklubb» i vannkanten med utvidede åpningstider. Amerikanske Cheat Codes er første artist klar for festen.

Skral Festivals scene på festivalområdets strand, Vannkanten, var i fjor vært en av festivalens mest populære områder. Til sommeren utvides tilbudet og Skral har fått lov av politi og kommune til å holde på til klokken 01.00 begge festivaldagene. Det betyr at åpningstidene utvides med nærmere to timer, og enda mer valuta for billetten i form av artister og underholdning. Første navn klare til den nye «nattklubben» på stranden er de amerikanske listetopperne Cheat Codes.

– Vi har fått mange tilbakemeldinger på at publikum gjerne ville fortsette festen på stranden etter at hovedprogrammet er ferdig for kvelden, og vi er selvsagt glade for at kommunen og politiet er med og hører våre ønsker. Vi vil booke gode, internasjonale navn og oppjustere lysproduksjonen rundt sjekta som utgjør scenen på Vannkanten. Dette vil rett og slett bli et nattklubbbesøk man sent vil glemme, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral.

Med over 400 millioner strømminger og en andreplass på VG-lista her hjemme har Cheat Codes gjort furore med låten “Sex”. Trioen, bestående av Kevin Ford, Trevor Dahl og Matthew Russell, har base i Los Angeles, men er for tiden å finne på festivalplakater over hele verden. Singelen “Shed A Light”, i trespann med Robin Schulz og David Guetta, er fortsatt på full fart oppover strømme- og hit-lister, og trioens euforiske, elektroniske musikk er perfekt musikk å danse til i vannkanten gjennom en sommernatt.

Flere slipp til både nattklubben i Vannkanten og hovedprogrammet ventes snart.