+

Moon Taxi og I am K skaper feelgood på Groos

8.2.18

Amerikanske festivalfavoritter kommer til Skral

Amerikanske Moon Taxi slapp nylig sitt femte album, Let The Record Play, med hit-låten "Too High", og har blitt festivalfavoritt i hjemlandet. I tillegg slippes det unge, norske bandet I Am K, som forrige helg vant Vestlandssatsinga under bransjefestivalen 100 dagar på Stord.

– Moon Taxi er fantastiske låtskrivere og liveband, som vil slå pusten ut av publikummet vårt. "Too High" er spilt nesten 80 millioner ganger på Spotify, og det tallet kommer bare til å øke frem mot sommeren, sier daglig leder og bookingansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Moon Taxi ble dannet allerede i 2006, og har med utgansgspunkt i hjembyen Nashvilles musikkmiljø vokst seg til å bli verdenskjente. Bandet har blant annet spilt på festivaler som Bonnaroo, Coachella, Firefly og Lollapalooza, og har tatt publikum med storm. I 2017 fikk de sitt store gjennombrudd og har blant annet blitt sammenlignet med Kings of Leon.

I am K spiller en blanding av melodisk pop, sylskarp elektronika og treffsikker rock, og slipper denne våren albumet "Humans". Bandet holder hus i Kristiansand, og har allerede oppnådd gode strømmetall og mye oppmerksomhet for sine to første singler. “The Spot band most likely to have an enormous Europe-wide hit record over the next few years” skrev blant annet Clash Magazine.