+

Mat på Skral

10.7.15

Lille Skral bugner av tilbud for kropp og sjel. Sjekk hva du kan fylle buken med under årets festival.

på Skral skal du få dekt dine behov. Både kjøtt, vegetar og knallgod kaffe er klargjort til våre kjære gjester. Vi har knallsterkt fokus på at maten skal være god, kortreist og uten masse dilldall. Derfor er aktørene i Gada håndplukket både fordi de serverer god mat, men også fordi de har noe "utenom det vanlige".

På Skral finner du:

Bekkereinan: Superkule bønder fra Kvinesdal som har vært flere år på Skral <3 I år stiller de med snæksen sandwich.

Carlos Coffee: 100% colombiansk Micro lot kaffe som er utviklet av norsk-colombianeren Håkon Carlos. Endelig digg kaffe på Skral!

Happy Time: Ja det er Happy Times, Kebab på Skral! Hva er vel bedre å trøkke en digg babb i fjeset til litt god musikk?


NonDos: Offisiell vinleverandør på festivalen. Ekte, rene og naturlige viner uten tilsetninger og snarveier.

Popcorn to the PeopleKnallgodt med popcorn på festival, gutta stiller med uante og spennende smaker som smaker ekstra godt i sola.

Pizzabakeren: Gjengen i Pizzabakeren kommer med mange typer pizza og mekker likegodt en helt orginal Skral-Pizza med to typer kjøtt, nam!


Potetbakeren: Ingen festival uten! Kjapp, trygg og god mat i farta! Deilige bakte poteter med godt tilbehør.

StrandhavenNykommeren på Skral fra Lillesand stiller med deres sagnomsuste burger, digg!

Sushi: Dere har spurt og vi har hørt, endelig får vi sushi på Skral, fra Arendal!


Vegetar Karnevalen: Vegetarisk og vegansk mat fra bunnen av, med vekt på smak, konsistens og utseende! Kan veggismat være SÅ godt? Ja det kan det!

Taco Santo: Hva med en foodtruck som er crowdfunded?  Med hjelp fra Universitetet i Agder og UiA nyskapning har de samlet sammen nok cash til å starte opp. Les mer om prosjektet her

Vaffelboden: Skrals egen vaffelsjappe med ferskbrygget kaffe drevet av ivrige sanitetskvinner, koselig som bare det!

Viet Thai: Asiatisk kjøkken med både fristende frityr og annet digg bak disken. Raskeste serveringen på festivalen, garantert.

Men det er ikke bare vommen som pleies under Skral. Vi har også laget Skral Hospital som inneholder både Skral Mental og Skral Fysikal som gir deg nettopp: Mental og fysisk vedlikehold som hjelper deg gjennom en tøff festivalhverdag. I tillegg har vi sammen med Vikingbad Skral Tropikal som er et utendørs massasjebad med tilhørende bar.

Være med å bade litt?