+

Martin Solveig bekreftet!

26.12.18

Skral Festival har så langt sluppet amerikanske superstjerner som Young Thug, Juice WRLD og Sheck Wes, samt de norske favorittene Dagny, Sushi x Kobe og Boy Pablo, til festivalen i Grimstad. I dag ble det klart at den verdensberømte franske DJ-en Martin Solveig skal avslutte kvelden på den populære DJ-scenen, Vannkanten.

– Vannkanten har blitt et ordentlig populært tilskudd til festivalen, og et sted der festivalfolket kan feste fra seg til klokken 01.00. Vi kan love enda større navn til årets strandfest, forteller Toffen Gunnufsen, booking-ansvarlig og daglig leder i Skral.

Martin Solveig begynte å spille plater i en alder av 13, og har aldri snudd seg tilbake. Som veteran i den store bølgen av franske DJ-er og elektroniske artister som slo igjennom på 90-tallet er Solveig rikskjendis i hjemlandet, og har med låter som «Hello», «Intoxicated» og «All Stars» herjet hit-listene og dansegulv over hele verden. Låten «Places» med norske Ina Wroldsen ble en hit på VG-lista i fjor, og Solveig fortsetter å produsere fengende dansemusikk for den festglade.

 

Skral Festival går av stabelen 9. og 10. juli, 2019, på idylliske Groos like ved Grimstad sentrum. Fra før av er Young Thug (US), Juice WRLD (US), Sheck Wes (US), Dagny (NO), Boy Pablo (NO) og Sushi x Kobe (NO) klare. Flere artister slippes snart.