+

Mad på Skral

7.6.18

Lille Skral bugner av tilbud for kropp og sjel. Sjekk hva du kan fylle buken med under årets festival.

På Skral skal du få dekt dine behov. Både kjøtt, vegetar og knallgod kaffe er klargjort til våre kjære gjester. Vi har knallsterkt fokus på at maten skal være god, kortreist og uten masse dilldall. Derfor er aktørene i Gada håndplukket både fordi de serverer god mat, men også fordi de har noe "utenom det vanlige"

 

Agder Gourmet: Deilig Gyro med dressing i alle varianter(pulled pork, pulled chicken OG veggis). Også pulled pork salat og ikkeminst ekstra grov bratvurst, servert i gyro med salat og karridressing.

Happy Time: Ja det er Happy Times, Kebab på Skral! Hva er vel bedre å trøkke en digg babb i fjeset til litt god musikk?

Fristelse Cafe: Veganske fristelser! Mat fra bunnen av, med vekt på smak, konsistens og utseende! Her får du både is, crepe og sandwich.

Mais-bois: Gutta fra Fevik mener at maisen er den den ultimate festivalmaten- vi er HELT enig!! Den gyllen-brune, grilla maisen tilberedes med krydder, salt og smør. NAM!

Smoothie Factory: Hva er vel bedre enn å kickstarte dagen med en smoothie? Frisk, fruktig- perfekt i varmen!

Smag og Behag: Deilig burger fra Grimstads matsenter. "Lokale råvarer, tradisjoner og gleden av gode smaker"- den burgern blir saftig!

Popcorn to the PeopleKnallgodt med popcorn på festival, gutta stiller med uante og spennende smaker som smaker ekstra godt i sola.

Pizzabakeren: Gjengen i Pizzabakeren kommer med mange typer pizza og mekker likegodt en helt orginal Skral-Pizza med to typer kjøtt, nam!

Potetbakeren: Ingen festival uten! Kjapp, trygg og god mat i farta! Deilige bakte poteter med godt tilbehør.

Taco SantoKnasende tacos med spennende, spicy smakerl! Foodtrucken som i fjor ble etablert gjennom crowdfunding er tilbake!

Vaffelboden: Skrals egen vaffelsjappe med ferskbrygget kaffe drevet av ivrige sanitetskvinner, koselig som bare det!

Viet Thai: Asiatisk kjøkken med både fristende frityr og annet digg bak disken. Raskeste serveringen på festivalen, garantert.