+

Kjartan Lauritzen og Jonas Alaska <3

8.11.17

Vi kan i dag offentliggjøre at både Kjartan Lauritzen og Jonas Alaska blir å finne på scenen på Groos utenfor Grimstad neste sommer.

– Det er mye både gøyal og god musikk som lages i Norge for tiden, og Kjartan Lauritzen er et friskt pust som mange har ønsket seg til Skral. Litt ekstra fint er det å kunne sette Jonas Alaska på programmet, som jo er for lokalfavoritt å regne, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral.

Agder-gutten Jonas Alaska slo igjennom for fullt med sitt selvtitulerte debutalbum i 2011. Låter som "October" og "In the Backseat" ble raskt favoritter blant et stort publikum og Alaska ble allemannseie. Nylig slapp han sitt fjerde album, Fear is a Demon, på sitt eget, nystartede plateselskap, og har mottatt strålende kritikker.

Kjartan Lauritzen er rap-fenomenet fra Balestrand i Sogn & Fjorande som virkelig er iferd med å legge landet for sine føtter. Lauritzen, døpt Per Áki Sigurdsson Kviknes, mottok blant annet terningkast 6 fra NRK P3 for sin EP, Fenomenet, og sammenligner ham med Sushi x Kobe og A$AP Ferg.