+

Karpe + Skral = SANT!

1.12.16

Landets største og viktigste gruppe kommer til solbyen Grimstad til sommeren

Skral Festival i Grimstad har i dag gleden av å offentliggjøre et av toppnavnene på plakaten i 2017. Karpe Diem er kanskje Norges største gruppe uansett sjanger om dagen, og blir den 11. og 12. juli, 2017 å finne på Groos, et steinkast unna Grimstad sentrum. Magdi og Chirag var de første hiphop-artistene som inntok førsteplassen på VG-lista, og solgte nylig ut hele tre kvelder i Oslo Spektrum på rekordtid.

– Karpe Diem er mer enn et vanlig band, og står i særstilling blant det norske publikummet. De har fornyet og redefinert urbanmusikken her hjemme, og gir dessuten fantastiske konserter i stort format. Med Norges kanskje beste gruppe på plass forventer vi både latter, tårer og allsang – en skikkelig folkefest, sier daglig leder og bookingansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Duoen fra Oslo ble dannet i år 2000 og har siden trollbundet publikum med smart, tankefull, energisk og, ikke minst, catchy hiphop. De har vunnet samtlige av de gjeveste prisene i musikk-Norge, som Spellemannpriser, Alarmprisen samt MTV Europe Music Awards, og forrige helg gjorde de nærmest rent bord under P3 Gull-utdelingen. Fjorårets “singel-album”, Heisann Montebello, ble både en kommersiell og kunstnerisk triumf – et album som både har skapt kontroverser og debatt, men også en rekke nye klassikere i Karpe Diems bugnende låtkatalog.

 

Skral Festival finner sted den 11. og 12. juli på Groos utenfor Grimstad, og tidligere denne uken la festivalen ut et gunstig juletilbud på et begrenset antall billetter.

 

– Vi vil slippe en rekke spennende navn, både små og store, i tiden framover, og ønsker å gi et tilbud til våre ivrigste og mest lojale publikummere. Hva passer vel bedre i julegave enn en fantastisk festivalopplevelse?, sier Gunnufsen.