+

Karibiske solskinnsrytmer til solfylte Skral!

27.5.18

Gode og dårlige nyheter. Blackbear kansellerer hele Europaturneen sin, vi håper formen blir bedre og gleder oss samtidig over en helt fantastisk erstatter. Nemlig Jillionaire fra Major Lazer.

- Det er alltid kjipt med kanselleringer, men vi er vanvittig heldige som har fått fatt i Jillionaire på kort varsel. Stranda i Grimstad lokket akkurat nok til at han booket et fly ens ærend fra Las Vegas til lille Grimstad, sier daglig leder i Skral, Toffen Gunnufsen.

Jillionaire er nok best kjent fra sin deltagelse i supergruppa Major Lazer, men det er ingen ensom lettvekter som inntar scenen på Skral Festival i sommer. Som DJ, produsent og liveartist leverer Jillionaire, eller Christopher som han egentlig heter, brennheite låter som passer til ryggløs rumperisting.

Med opphav fra Trinidad er det en vaskeekte karibier som skal lage liv i Grimstad i sommer. Befolkningstallet til den lille øygruppen er kun en brøkdel av lille Norge og består av en herlig miks av alle verdens folkeslag. Dette har helt klart påvirket musikksmaken til Jillionaire som i allsidighetens navn serverer oss pumpende EDM, ispedd dansbare øy-rytmer og sommerlig musikk som gjør deg like glad som et perfekt jordbær i juli.

- Billettsalget går strålende og det ser ikke ut til å sakke ned, så vi tror vi har funnet en form og fasong som folk vil ha. Jillionaire kommer helt klart til å lage litt ekstra liv, men det blir bare skøy, smiler en fornøyd festivalsjef.