+

Handlegada på Skral

25.6.19

Møt de flotte folkene som blir å finne i handlegata vår i sommer

Hvert år prøver vi å finne den beste sammensetningen med lokale, morsomme og ikke minst gode aktører til handlegada vår. I år er inget unntak. I år har vi også prøvd å finne flere gode veganske alternativer. 

 

Pizzabakeren: Pizzabakeren trenger ingen introduksjon, men her kommer en likevel: Smakfull pizza servert i et forrykende tempo med valgfri saus.  


Dattebayo: Ekte Japansk streetfood laget av fantastiske kokker.


Fristelse Cafe: Lokal allergivenlig vegansk is som både smaker godt i magen og som er godt for samvittigheten. I tillegg får vi servert deilig nystekt crepé.  

Smag & Behag: Kjent i hele regionen for sin lokale og smakfulle mat, til Skral serverer de den mest smakfulle burgeren du kan tenke deg. 

Taco Santo: Taco Santo selger høykvalitets meksikansk mat. Taco har aldri smakt bedre og kan ikke sammenlignes med den kjente fredagstacoen. Hos oss finner du også veganske alternativer. 

Viet Tasty:  Vietnamesisk streetfood, deilige småretter fra det asiatiske kjøkken, og er helt perfekt om du er på jakt etter ett lettvint og velsmakende måltid. 

Happy Time: Supererfaren kebabaktør fra Grimstad med deilig mat du aldri får nok av. .

Amnt Frisør: Grønn frisør med styling av både hår og klær direkte fra Majorstuen.


FUTUR store: Selger håndplukkede klær fra hele verden til ham og henne. I tillegg har de et utvalg av superfete Grillz.

Ung i trafikken: Tilbyr promilletest til campere før avreise. 

Zoom Shades: Kanskje norges største leverandør av solbriller til festivaler med 1500 par utstilt, garantert noe for enhver smak. 

 

Velkommen til Skral! Nom nom nom!