+

Forrykende forhåndssalg og overnatting

22.6.17

Vi har aldri opplevd bedre forhåndssalg enn i år, kun 500 todagerspass igjen.

Tusen takk til alle som har kjøpt billetter! Vi setter pris på tilliten dere viser oss, og vi skal gjøre vårt aller beste for å lage Norges koseligste festival.

Siden vi nå kun har 500 todagerspass igjen er det viktig å understreke at vi har godt med dagspass igjen, men her kan vi være nødt til å gjøre noe om salget av todagerspass er like intenst.

Alle teltplassene på campen er utsolgt, noe vi er kjempeglad for. Men det er også noen som ikke har fått plass og selv om vi gjerne skulle hatt plass til alle er det brannvesenet som setter begrensninger, sikkerhet først! Så her er noen gode tips som man kan sjekke ut om man ikke fikk teltplass i år:

- Morvigsanden camping. Et rimelig og greit alternativ et stykke unna festivalen. Det vil være mulig å bestille båttransport herfra.

- Bie Apartments: Både leiligheter og hytter, kontakt Bie for å sjekke tilgjengelighet. Kort vei til sentrum og ca 20-25 min spasertur til festivalen.

- Marivold Camping: Flotte omgivelser, camping og hytter. Mulighet for båttransport.

- Cafe Ibsen bed & breakfast: Flott sted midt i sentrum. Få rom igjen.

- Strand Hotel Fevik: Nydelig hotell med en utrolig beliggenhet. Et stykke unna festivalen, men med transportmuligheter.

- AirBnB: Flere gode alternativer

- Finn.no: Finn har flere ferieleiligheter og hus til fine priser. Masse ledig.

 

Fortsettelse følger :)