+

Det blir fest! John Olav Nilsen og KREAM til Skral!

14.12.16

– John Olav Nilsen er tilbake og tar med seg Nordsjøen til Skral. Populære KREAM kommer også.

John Olav Nilsen er endelig tilbake i rampelyset, og den Spellemann-vinnende artisten fra Bergen ble i dag klar for Skral Festival 2017. Med sitt nye band, Nordsjøen, i ryggen er Nilsen klar for å gjeninnta landets konsertscener, og slipper et nytt album like over nyttår. Samtidig ble det klart at den stadig mer populære house-duoen KREAM, også fra Bergen, blir å finne på årets program.

– Det er virkelig godt å ha John Olav Nilsen tilbake på scenen der han skinner som aller mest. En utrolig artist som oser av nerve og personlighet, og som innehar en evne til å gripe fatt i publikum på en særegen måte. Med superpopulære KREAM blir det dansing og stemning i taket litt senere på kvelden, sier daglig leder og bookingansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

John Olav Nilsen debuterte i 2009 med albumet For sant til å være godt, og innkasserte både Spellemannpris og utrolig gode kritikker. Albumet lå på VG-lista i 27 uker og gjorde Nilsen til en live-favoritt blant det norske publikummet. Låter som “Diamanter & kirsebær”, “Ikkje fåkk med kjærligheten” og “Valiumsvalsen” gjorde det dessuten skarpt hos de største radiostasjonene. Etter fire år med delvis stillhet har Nilsen skiftet ut deler av Gjengen, og er snart albumaktuell med bandet Nordsjøen. Første singel, “Inn i min tid”, hadde sin debut hos Christine på P3 i midten av november.

KREAM er en brødreduo fra Bergen som fyker oppover strømmestatistikker og -lister med sine fengende house-låter. Hit-låten “Taped Up Heart” (feat. Clara Mae) har nærmere 25 millioner avspillinger på Spotify, og har ligget inne på topp 100 listene over hele Europa samt i USA. Daniel og Markus Slettebakken har på tross av ung alder allerede rukket å bli erfarne produsenter og legger virkelig sin personlige signatur bak sin energiske og melodibaserte dansemusikk.