+

Claptone og ZHU skal avslutte hver sin dag på klubbscenen Vannkanten

25.3.18

To store, internasjonale DJ-navn er klare for Skral

To store, internasjonale DJ-navn er klare for Groos Claptone og ZHU skal avslutte hver sin kveld fra den populære scenen Vannkanten, der festen fortsetter etter at programmet er ferdig på hovedscenene. Både Claptone og ZHU er blant house-musikkens mest spennende DJ-er, og har et solid rykte for å glede og overraske sitt publikum.

– Scenen Sjekta Ingrid ble en umiddelbar suksess i fjor, en ordentlig strandfest til å avslutte festivaldagene. Som i fjor har vi utvidet skjenketid og vil annonsere et riktig stjernelag av utenlandske DJ-er, sier bookingansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Claptone stammer fra Tyskland, men gjemmer seg som oftest bak en maske av gull. Han reiser for øyeblikket verden rundt og spiller nærmest daglig, bla. på festivaler som Tomorrowland og Coachella, og er jevnlig å høre på Ibiza. I juni slipper han sitt nye album Fantast, som på ny beviser hvilken genuin artist han er. Med en utpreget sans for det dramatiske og spektakulære.

ZHU er, i tillegg til å være en svært ettertraktet DJ, en produsent i stort format, med en svimlende stor liste over gode remikser. Han ble dessuten kalt «den nye Daft Punk» etter en utrolig opptreden på Coachella-festivalen, og har jobbet med artister som Skrillex, AlunaGeorge, A-Trak og Bone Thugs N Harmony.