+

Cezinando til Skral!

3.11.17

Listetopperen Cezinando er første artist klar for Skral Festival 2018

Skral Festival ble i 2017 en kjempesuksess, og den langlivede festivalen fortsetter med ufortrøden styrke sommeren 2018. Den 10. og 11. juli vil på ny artister og publikummere fra inn- og utland samles på Groos utenfor Grimstad Sentrum. I dag kan festivalen røpe at den listetoppende favoritten Cezinando er første navn på plakaten. Et naturlig valg med tanke på Oslo-guttens popularitet og nedslagsfelt:

– Skral 2017 ble en opptur av dimensjoner. Det kan virke som både festivalkonseptet og publikums engasjement er iferd med å finne en god form. Cezinando var et enkelt valg når det kom til booking. Han stod øverst på blokken vår og har vært svært etterspurt gjennom sosiale medier, forteller daglig leder og bookingansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

Cezinando har de tre siste ukene toppet VG-Lista med sitt album Noen ganger og andre, og har mottatt fantastiske anmeldelser. 22-åringen Kristoffer Cezinando Karlsen debuterte allerede i 2012 og vant i 2016 NRKs Urørt-finale med låten “€PA”. Noen ganger og andre er hans fjerde album og hans definitive gjennombrudd i Norge.

Biletter til Skral er i salg nå, med ekstra hyggelige priser frem til jul.