+

Campbilletter i salg, nå!

13.12.16

Hva er vel bedre å våkne opp i sin egen deilige seng etter en lang kveld med musikk og morro i et passende temperert rom med alle fasiliteter innen rekkevidde? Å bo på camp såklart!

Campen er for de som vil ha den ultimate festivalopplevelsen, her er det ikke dundyner, tempurmadrasser og room service. Det er varmt, det er kaldt, det er lytt men det er sinnsykt gøy! 

Et campingpass er for deg som skal bo eller oppholde deg på campen under Skralfestival. Med campingpasset så kan du starte vorspielet allerede dagen før selve festivalen åpner, og kose deg med god stemning, rett ved vannet.

Om du vil ha med deg et telt inn på campen, så trenger du i tillegg et teltpass. Vi har begrenset med plass, og har kun tillatelse til å ha 118 telt inne på området. Vi vil ikke at fine gjester skal komme på besøk til oss, for så å bli avvist i døren, så derfor har vi innført teltpass. Til gjengeld, så har vi ingen begrensninger i hvor stort eller lite telt du kan ta med. Vi ber om at du tenker litt fornuftig, som at du og dama trenger ikke en 9-mannslavvo til dere selv. :)

Om du ikke gidder å lese alt som står over her, les dette:

Om dere er en gjeng på 4 stykk som skal bo på den fineste festivalcampen Norge har å tilby, så trenger dere 4 campingpass og 1 teltpass. Teltpasset kommer opp som et valg når dere kjøper campingpass på Ticketmaster.

NB: Man MÅ ha todagerspass for å komme inn på campen, dette av plassmangel. Håper dere kan respektere dette :) 

 

Klikk her for å finne billetter og campbilletter.