+

Camp o'hoi?

28.4.17

Campen er Skrals blodpumpe og stedet for den ultimate festivalopplevelsen. Vi har snakka med folka som lagde egen bar i fjor!

– Vi prøver selvsagt å overgå fjorårets suksess, så vi må nok tenke enda større! forteller veterancamper William Øverland.

Å kombinere festival og camping er som ketchup&sennep, salt&pepper eller Mikke&Langbein vil mange mene. Den perfekte kombo. Å sove under stjernene med bølgeskvulp som lydspor.

Sammen med en gjeng kompiser har William i flere år vært med å sette sitt preg på Camp Skral. Egen bar med anlegg, beerpong-bord, solcelledrevet lysshow og gummibåter er blant stikkordene til de kreative camp-entusiastene. Og ja, selvsagt ligger den ved sjøen!

Kort forklart: Vil du bo midt i smørøyet av Skral er campen stedet. Kun et halvt steinkast unna festivalområdet finner du selve blodpumpa til festivalen med det store hjertet! Campen åpner allerede mandag 10. juli og stenger torsdag 13. juli, så her er både vors og nasj i idylliske omgivelser sikret. Rundt deg finner du garantert BARE hyggelige folk.

– Det beste med å campe på Skral er uten tvil de fantastiske menneskene festivalen tiltrekker. Ikke bare i gjengen vår, men alle de andre hyggelige sjelene som stikker innom for å ta en øl, prate musikk eller skryte av campen vår, humrer William.

Han og kompisene pønsker på store planer for årets festival:

– Jeg tror nøkkelen til å få maks ut av campingen på Skral er å være positiv og litt fleksibel. Vi bruker mye tid og ressurser på å forberede oss til noen gode festivaldager i Grimstad, og det viktigste må være å ha en imøtekommende holdning til folk som kommer innom, gjerne by på noe kaldt å drikke fra iskassa, passe på at alle føler seg trygge, ivaretatt og har det bra, samt bidra til å holde stemninga oppe. Da får man et godt campopphold!

 

På Camp Skral er det kun fantasien som setter opp gjerder – kom som du er og føl deg fri!

 

For flere detaljer og billetter klikker du her