+

Camp o'hoi - Grønt lys fra kommune og politi!

17.4.18

Blir kos på LilleGroos som alltid

Grimstad Kommune og politiet har gitt Skral Festival grønt lys for at festivaldeltagerne kan kose seg på campen som vanlig.

- Det kom et forslag i fjor høst om at det skulle komme nasjonale retningslinjer med forbud om medbrakt alkohol på arrangement med camping. Etter massive protester på dette kom justisministeren på banen og trakk tilbake forslaget. For deg, meg og alle andre betyr det følgende: det er ingen nye retningslinjer og vurderingene skal gjøres lokalt som tidligere. Vi er derfor glade for at politiet og kommunen har tiltro til oss og vårt publikum, og med det gitt oss tillatelse til å gjennomføre campingen som tidligere år! Woop Woop!, sier festivalsjef Toffen.

Campen er tilrettelagt for at festivalgjestene, spesielt tilreisende, får en bedre totalopplevelse. Å kombinere festival og camping er som ketchup&sennep, salt&pepper eller Mikke&Langbein vil mange mene. Den perfekte kombo. Å sove under stjernene med bølgeskvulp som lydspor.

Kort forklart: Vil du bo midt i smørøyet av Skral er campen stedet. Den åpner allerede mandag 9. juli og stenger torsdag 12. juli, så her er både vors og nasj i idylliske omgivelser sikret. Rundt deg finner du garantert BARE hyggelige folk.

– Det beste med å campe på Skral er uten tvil de fantastiske menneskene festivalen tiltrekker. Ikke bare i gjengen vår, men alle de andre hyggelige sjelene som stikker innom for å ta en øl, prate musikk eller skryte av campen vår, sier William Øverland, veterancamper på Skral.

Vi ses på Groos! Campbilletter finner du her.