+

Britisk housefenomen til Skral

7.4.17

– Stjerneskuddet Jax Jones kommer til Grimstad

Jax Jones har toppet lister både som soloartist og i samarbeid med blant andre Duke Dumont, og er i disse dager et hett navn på den internasjonale house-scenen. Singelen “You Don’t Know Me” ble en av årets største hitlåter da den kom ut i fjor, og både som DJ, produsent og artist har Jax Jones hatt en eventyrlig opptur etter gjennombruddet i 2014. I dag ble det klart at Jones skal spille på Skral Festivals nyåpnede nattklubb-scene, Vannkanten.

– Det er helt supert å endelig kunne offentliggjøre Jax Jone til Skral. Han er en svært populær fyr om dagen, og er sammen med amerikanske Cheat Codes som headlinere å regne til vårt nye nattklubbkonsept. Det er perfekt musikk å danse i sanden til og avslutte kvelden etter en innholdsrik dag på Skral, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral Festival.

Jax Jones fra London fikk sitt store gjennombrudd i samarbeid med artisten Duke Dumont, og har ved flere anledninger toppet listene i hjemlandet. Karrieren begynte han som singer/songwriter, men etter å ha investert i en laptop var det ingen vei tilbake for 29-åringen, opprinnelig døpt Timucin Fabian Kwong Wah Aluo. Nå om dagen er han å finne på de største klubbene over hele verden og fortsetter å gi ut dansbare hit-låter på løpende bånd, fjorårets “You Don’t Know Me” var en av de mest strømmede låtene i 2016.

Vannkanten, har lenge vært en av festivalens mest populære steder, og til sommeren utvides scenen til en nattklubb, åpent til klokken 01.00 begge festivaldagene. 

Sjekk ut den nye musikkvideoen til superhiten "You don't know me"