+

Boblende moro på Skral

31.5.17

Massasjebad og tropiske drinker? What’s not to like???

– Det blir en behagelig plass å slappe av og ta seg en forfriskning og et bad, sier Linda Sagplass hos den lokale baderomsleverandøren VikingBad.

 

Hun snakker om det nye området vi introduserer i år: Skral Tropikal. For hva høres vel deiligere ut enn et boblende massasjebad og en tropisk forfriskning i hånden? Skral Tropikal blir et eget område for deg som liker hybriden festival og spa – et lite stykke syden på Sørlandet, som vil få deg til å senke skuldrene mellom intense konsertopplevelser og annen festivalmoro. Med egen bar, dekor og bad.

 

– Skral Tropikal blir en oase av velvære og er et gratis tilbud til våre gjester. Et sted der de kan senke skuldrene og få seg et fortjent time out. Vi liker å kalle oss festivalen med det store hjertet, og nå kan man legge til “med eget spa” i beskrivelsen, smiler vår egen "Club Tropicana"-sjef, Mikal Vassbotn.

 

Samarbeidet med VikingBad er en match made in heaven. Sagplass er tydelig på hvorfor VikingBad gjerne vil være med på å gi festivalpublikummet noe boblende:

 

– VikingBad er opptatt av å kunne bidra til lokalt engasjement. Derfor er vi stolte av å samarbeide med Skral, en festival hvor gode opplevelser står fokus, og som fronter Grimstad og regionen på en så flott måte. Vi i VikingBad gleder oss til å samarbeide med noe vi mener er Norges koseligste festival!, sier hun.

 

Velkommen til Skral Tropikal!