+

Blikjentmedskral: Liv i frivilliggruppa!

3.5.17

Er du gira på å bidra bak baren i år? Sjekk hvordan det var for Liv i fjor, vi har fremdeles plass til noen flere frivillige.

Møt Liv, en gira Grimstadjente som stod bak baren i fjor.

-Det var super gøy og alle var veldig imøtekommende og la ting til rette for at vi skulle kose oss på jobb. Og best av alt, jeg ble kjent med ei jente som nå har blitt en kjempegod venninne.

Liv Katrine er 19 år,russ, student ved musikklinja på Dahlske i Grimstad og en ivrig motorsykkelist. Med interesse for musikk må vi selvfølgelig spørre først som sist: Hva er top 3 på Skral i år?

Min topp 3 på årets skral det er faktisk sjukt vanskelig, selv om det er noen navn man ikke automatisk kjenner igjen. Min liste må bli:


1. Tom Odell for jeg kan latterlig mange av sangene hans!  
2. Cheat Codes håper jeg er gode live for det er musikk man faktisk må danse til! (og jeg er IKKE en som egentlig danser)   
3. Her må jeg nesten si et utvalg av DJene som alle har noen sanger som man liker.
I tillegg blir det jo garantert bra med Karpe Diem og Sigrid! Jeg har også hørt at Sean Paul er så fantastisk live at kristiansandere tar fri fra jobb for å komme på Skral!

Så hvordan var det egentlig å stå bak baren på Skral?

Det var til tider stress, men man fikk høre all musikken og de proffe bartenderene hadde stålkontroll. Stemningen var god og alle menneskene på begge sider av baren var i godt humør!

Tørste festivalgjester

Festivalfoto: Tørst gjeng


Noe du husker spesielt godt fra baren?

Det var stadig tre gutter som hele tiden kom tilbake for å kjøpe drikke av min nye Skralvennine fra Voss (som er veldig søt), det viste seg at de var ganske interessert og det er jo en vinn-vinn for både dem og Skral.

Hvem er det som passer å stå i bar?

Alle over 18år kan gjøre det. Om du er utadvent eller ikke, så er det noe alle kan gjøre. Bortsett fra om du er ekstremt klønete.


Du har jo fortsatt på barkarrieren, har du fått bruk for erfaringen fra Skral?

Ja! jeg jobber på restauranten Smag & Behag i sentrum av Grimstad og det har hjulpet mye med litt erfaring bak tappetårnet!Hva er det du gjør i Skral nå egentlig?

I år er jeg med i frivilligteamet. Vi fokuserer på verving og organisering av frivillige. Vi passer på at alle har det greit og arrangerer et par fester.Du kom inn her med en MC-hjelm, hva slags motorsykkel har du?

Jeg kjører en Honda CBR. Pappa som har påvirket meg, han digger motorsykler.


Har du noen hemmelige superkrefter?

Jeg og katten min Herr Flekken kommuniserer skummelt bra.


Blå eller rød?

Må nesten være rød(russ) er jo Dahlske.Hva skal du bli når du blir stor?

Tenker litt på advokat, eller et friår, eller millitæret eller så tar jeg det som det kommer.

Kanskje jeg vet når jeg (forhåpentligvis) er litt mer voksen og verdensvant?


 

Er du gira på å stå bak baren, klikk på "frivillig" i menyen og meld deg i dag <3