+

Bad news / good news: Mø kansellerer men Rag'n' Bone Man stepper inn!

14.12.17

For et par dager siden fikk vi en skikkelig kjip beskjed: Mø kansellerer sin opptreden på Skral Festival av personlige årsaker. Vi får dessverre ikke gjort noe med det, men vi har fått fatt i et veldig veldig bra, og stort, plaster på såret, nemlig Rag'n' Bone Man. 

Raggen fra Karpe? Neida, dette er en fyr som du kanskje ikke hører så mye om, enda, men det vil du! Du har garantert hørt låtene før. Dette er musikk en klasse over det meste som er ute der ute akkurat nå.

Da den britiske rapperen og sangeren Rag'n'Bone Man slapp sitt debutalbum Human tidligere i år gikk det rett inn på førsteplassen i hjemlandet og gjorde ham til den raskest selgende mannlige artisten på 2010-tallet. I dag ble det klart at Rag'n'Bone Man topper plakaten til Skral Festival i Grimstad denne sommeren. Festivalen finner sted 10. og 11. juli, 2018.

 

32-åringen Rory Charles Graham stammer fra Sørøst-England, og har en lang fartstid som sanger bak seg før det endelige gjennombruddet kom. I 2013 kunne han si opp dagjobben som omsorgsperson for mennesker med Aspergers syndrom, og satse på musikken på heltid.

Etter en rekke singler og EPer slapp han låten og albumet Human i februar, og oppnådde enorme strømme- og salgstall. Samtidig mottok han to priser under Brit Awards og glitrende kritikker i musikkpressen. Konserten Rag'n'Bone Man skal holde på Sentrum Scene i Oslo i februar ble solgt ut på rekordtid.