+

Australsk popkomet til Skral - Matt Corby!

16.1.19

Australsk singer/songwriter og Kygo-venn til Skral Festival i Grimstad.

. I dag ble det dessuten klart at den svært populære, australske singer/songwriter-en Matt Corby kommer til Skral, onsdag. 10. juli. Corby har gitt ut rekke prisvinnende og storselgende album og EP-er, og ble dessuten verdenskjent for sitt samarbeid med norske Kygo på låten "Serious".

 – Corby bringer det australske sollyset til Skral med sin stemningsfulle og ektefølte musikk. Han har en fantastisk soul-stemme som kommer til å klinge over hele Sørlandet denne kvelden, sier booking-ansvarlig i Skral, Toffen Gunnufsen.

 Corby fikk sin første smak på rampelyset som Idol-deltager i hjemlandet i 2007, bare 16 år gammel. Han har senere kalt deltagelsen for «et stort, forbanna feilskjær», og det skulle gå fire år før verden virkelig fikk øyene opp for den sanne Matt Corby. EP-en Into the Flame solgte til seks ganger platina i hjemlandet, og la verden for hans føtter. I fjor høst kom album nummer to, Rainbow Valley, et mesterlig soul-album der Corby spiller alle instrumentene selv og som mottok stående applaus blant presse og publikum.