+

5 nye artister klare for Skral Festival

16.3.17

Lager topp stemning på Vannkanten

Martin Jensen, Ferreck Dawn, TRXD, Jungster og Natalia Barbin er alle DJer og artister med lang fartstid, som vil underholde festivalpublikummet etter at hovedprogrammet er ferdig. De amerikanske listetopperne Cheat Codes er allerede annonsert. – Her blir det fest! Og med en blanding av norske og internasjonale stjernenavn er vi helt sikre på at stemningen vil stå i taket. Litt ekstra gøy er det med den fremmadstormende norkse duoen TRXD, som møttes og begynte karrieren som studenter ved Universitetet i Grimstad, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral Festival.

 

Vannkanten er en av festivalens mest populære steder, og til sommeren utvides tilbudet til klokken 01.00 begge festivaldagene. 

 

 

 

Martin Jensen fra Danmark har det siste året gjort rent bord med singlene "Miracles", “All I Wanna Do” og “Solo Dance” (#7 på VG-lista). Jensen kommer fra fra byen Silkeborg på Jylland, og er i dag en av verdens mest ettertraktede DJer, med over ti års erfaring bak DJ-pulten. Ved nyttår rundet Jensen 2,2 milloner fans på facebook, samme sted der ble et verdenskjent viralt fenomen med sine tropical house-mikser og, ikke minst, sin hyllest til fotballgeniet Christiano Ronaldo.

 

Ferreck Dawn kommer i fra Nederland og har gjort seg bemerket som både produsent og DJ i en årrekke. Dawn har gitt ut plater på de berømte etikettene Spinnin’ Records og Nervous Records, samabeidet med alle fra Martin Garrix til Sander Van Doorn og fått støtte og lovord fra såpass ulike hold som Carl Cox, Maceo Plex, Oliver Heldens, Pete Tong, Steve Angello og Tiësto. House i alle varianter står på programmet med Ferreck Dawn bak grytene.

 

Truls Dyrstad og David Atarodiyan (TRXD, selvfølgelig!) møttes på Universitetet i Grimstad, og har i full fart blitt et hett navn. Gjennom remikser for Adele og Sandra Lyng fikk selveste Billboard Magazine opp øynene for duoen, og debutsingelen “Wherever You Go” ble på rekordtid strømmet til platinum. I januar kom singelen “Our City” (feat. Emilie Adams) og oppnådde millioner av strømminger på kun få uker. Nå står hjemmebane for tur – det bør bli en helt spesiell opplevelse.

 

Jungster er et svært populært DJ-kollektiv fra Oslo, som hver eneste helg lager svett og euforisk stemning på de fleste klubbene i hovedstaden. Om sommeren er de ofte å finne på festivaler, og med en felles forkjærlighet for indie av det elektroniske slaget, disko av det nye slaget og husmusikk av det hoppende slaget - samt en god dose tverkete dansemusikk, blir dette sommerlig glede fra første beat.

 

Oslojenta Natalia Barbin begynte som DJ allerede på skolen, og har siden den gang bygget seg en eventyrlig karriere, både i Norge og utlandet. For tiden farter hun rundt kloden, fra klubb til klubb, og har blant mange delt DJ-dekk med Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Axwell, Eric Prydz og John Dahlbäck. Natalia er en av landets travleste DJer,og det er ikke uten grunn!